Fan Coil

fan coil

Τα μοντέρνα λεπτά fan coil κάνουν πλέον προσιτή την πολυτέλεια των slim fancoil σε κάθε εφαρμογή με αντλία θερμότητας. Eίναι πραγματικά λεπτά και κομψά ενώ η πανίσχυρη απόδοση τους καλύπτει τις ανάγκες ψύξης και θέρμανσης του χώρου που μέχρι πρόσφατα μόνο τα συμβατικά, όχι λεπτά, φαν κοιλ ικανοποιούσαν. Σε συνδυασμό με την αθόρυβη λειτουργία τους και τον inverter dc κινητήρα, εγγυώνται άνεση και οικονομία. Το σύγχρονο touch χειριστήριο επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό τους ενώ η ποιότητα τους έχει δοκιμαστεί με 5 συνεχόμενα χρόνια λειτουργίας πριν διανεμηθούν στην Ελληνική αγορά.

Innova Airleaf Slim SL Fan Coil Λευκό Εμφανούς τύπου Δαπέδου / Οροφής

Το μικρό βάθος των 12,9 εκατοστών επιτυγχάνεται χάρη στον καινοτομικό σχεδιασμό. Ο ανεμιστήρας είναι εφαπτόμενος με ασύμμετρες λεπίδες και ο εναλλάκτης θερμότητας έχει εκτεταμένη μπροστινή επιφάνεια, επιτρέποντας την επίτευξη υψηλών ροών αέρα με χαμηλή απώλεια πίεσης και επίπεδα θορύβου. Η εξαιρετική αποτελεσματικότητα του αερισμού αποδεικνύει ότι ο κινητήρας χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερη ενέργεια (χαμηλή ισχύ). Η ταχύτητα του ανεμιστήρα διαμορφώνεται συνεχώς από τον ρυθμιστή θερμοκρασίας με αναλογική λογική, με αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Innova Airleaf Slim SLS Fan Coil Εμφανούς τύπου Δαπέδου με χαμηλό ύψος

Κομψό και λεπτό, το μοντέλο SLS είναι ακόμη πιο χαμηλό σε ύψος (μόνο 37,9 εκατοστά), έτσι ώστε να ταιριάζει σε χώρους όπου δεν μπορούν να τοποθετηθούν άλλου τύπου Fancoil, όπως γραφεία με ψηλά παράθυρα, διάδρομοι, ή χώροι όπου η παρουσία πρέπει να είναι διακριτική, όπως γκαλερί.

Innova Airleaf Slim RS Fan Coil Εμφανούς τύπου Δαπέδου με θερμαινόμενο εμπρόσθιο πάνελ

Το AirLeaf RS, με τις ίδιες διαστάσεις και τον ίδιο σχεδιασμό με τα μοντέλα SL, συνδυάζει τη θέρμανση με συναγωγή με τη θέρμανση με ακτινοβολία. Όταν η θερμοκρασία φτάσει στο επιθυμητό όριο, η λειτουργία του κύριου ανεμιστήρα αναστέλλεται και ενεργοποιείται ο δευτερεύων μικροανεμιστήρας, ο οποίος μεταφέρει την ενέργεια από το στοιχείο στο εμπρόσθιο πάνελ, διατηρώντας τη θερμοκρασία του χώρου σταθερή, αθόρυβα και με ακρίβεια.

Innova Airleaf SLI Fan Coil Κρυφού τύπου Δαπέδου / Οροφής

Χάρη στο μειωμένο πάχος του, το μοντέλο αυτό μπορεί να χωρέσει εύκολα σε οποιουδήποτε τύπου κρυφό τοίχο ή ψευδοροφή. Είναι κατάλληλο για υπνοδωμάτια εξαιτίας της εντελώς αθόρυβης λειτουργίας του. Η ευρεία γκάμα των εξαρτημάτων, τόσο για την τοποθέτηση (προσαρμοσμένα κανάλια, καλύμματα, αεραγωγοί) όσο και για τον ελέγχο λειτουργίας (απομακρυσμένοι θερμοστάτες τοίχου, κάρτες απομακρυσμένης διαχείρισης BMS) επιτρέπουν την εγκατάστασή των Fan Coil σε κάθε είδους εφαρμογή και χώρο.

Sabiana Fly Fan Coil Τοίχου με Ασύρματο Χειριστήριο

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 1185x322x212mm ΠΑΡΟΧΗ: 790 m³/h ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ: ΨΥΞΗ (7/12 °C): 3,81KW ΘΕΡΜΑΝΣΗ (50/40 °C): 5,07KW
Εξωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από ABS UL94 HB με υψηλές προδιαγραφές και μεγάλη αντοχή στη γήρανση. Πλενόμενο συνθετικό φίλτρο, εύκολα προσβάσιμο. Ανεμιστήρας κατασκευασμένος από ειδικό ελαφρύ πλαστικό που εφάπτεται στο μοτέρ του ανεμιστήρα.

Sabiana Carisma Fan Coil Εμφανούς τύπου - Δάπεδου / Οροφής

Η σειρά CRC διατίθεται με στάνταρ κινητήρες ανεμιστήρων 6 ταχυτήτων, 3 εκ των οποίων είναι προσυνδεδεμένες και 1 στατική, με εύρος έως 50Pa. Είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις εφαρμογές όπου είναι επιθυμητή η βελτιστοποίηση της σχέσης τιμή/απόδοση, εγγυώμενη παράλληλα ένα εξαιρετικό ακουστικό αποτέλεσμα, χαμηλή ηλεκτρική κατανάλωση και σχεδιασμό κατάλληλο για κάθε μοντέρνα αρχιτεκτονική λύση. Οι αποδόσεις σε ψύξη - θέρμανση αναφέρονται σε συνθήκες προσαγωγής - επιστροφής νερού 7-12 οC και 60-50 οC, αντιστοίχως.

Delphis Siena Τερματική μονάδα Αέρος-Νερού Δαπέδου Ultra Slim (F.C.U.)

Οι τερματικές μονάδες νερού Delphis Siena σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ιδανικές θερμικές συνθήκες άνεσης στο χώρο σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ενεργειακή απόδοση. Χάρη στο μοναδικό τους design, με μόλις 13cm βάθος, μαύρη ή λευκή γυάλινη επιφάνεια και ενσωματωμένη οθόνη ενδείξεων, οι τερματικές μονάδες νερού DELPHIS SIENA ξεχωρίζουν στην αγορά.

Πλεονεκτήματα:

  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση

H υψηλή απόδοση των τερματικών μονάδων νερού Delphis Siena τις καθιστά ιδανικό συνδυασμό για λειτουργία με αντλίες θερμότητας διασφαλίζοντας υψηλή ενεργειακή απόδοση σε συστήματα θέρμανσης και ψύξης και παρέχοντας ταυτόχρονα ιδανικές συνθήκες θερμικής άνεσης στον χώρο.

  • Αθόρυβη λειτουργία

Η χρήση ανεμιστήρων τύπου DC Fan-Cross-Flow και η καινοτόμος τεχνολογία wind-guiding καθιστούν τις τερματικές μονάδες Delphis Siena αθόρυβες.

  • Μοναδικό design

Οι τερματικές μονάδες Delphis Siena διαθέτουν σύγχρονο design. Με μόλις 130mm βάθος, γυάλινη μαύρη ή λευκή επιφάνεια και ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, οι μονάδες προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.