Εγκαταστάσεις

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας σε εγκαταστάσεις θέρμανσης και κλιματισμού μας επιτρέπουν να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας.

  • Τοποθετούμε σύγχρονα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη δυνατή απόδοση σε συνδυασμό με ελάχιστο κόστος χαρίζοντας σας την ευελιξία που χρειάζεστε άμεσα.
  • Εγγυόμαστε καλή συνεργασία που την διακρίνει η συνέπεια και η υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς πριν και μετά την παράδοση ενός έργου.
  • Παρέχουμε συνεχής παρακολούθηση και επίβλεψη της εξέλιξης του έργου από την αρχή του έως και την τελική υλοποίησή του.
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης ειδών ύδρευσης και αποχέτετευσης για κάθε είδους κτήρια. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία καθώς και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να παραδώσουμε στον πελάτη ένα άρτιο και καλαίσθητο έργο, φιλικό προς το περιβάλλον.

Το γραφείο μας έχοντας ολοκληρώσει πολλά έργα εγκατάστασης αντλιών θερμότητας και λέβητων συμπήκνωσης πετρελαίου/αερίου, πέλλετ-βιομάζας είναι σε θέση να σας προτείνει την πλέον συμφέρουσα και αποδοτική λύση για τις ανάγκες σας.

Η εγκατάσταση τους απαιτεί σωστή διαστασιολόγηση, εμπεριστατωμένη μελέτη των απαιτήσεων του χώρου και υπεύθυνο σχεδιασμό ετσι ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο την απόδοση και την οικονομία που μπορεί να σας παρέχει.

Τοποθετούμε ηλιακούς θερμοσίφωνες προηγμένης τεχνολογίας στοχεύοντας στην εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας. Το γραφείο μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους  θέρμανσης καταφέρνοντας να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση και σύνδεση ηλιακού θερμοσίφωνα και είμαστε έτοιμοι σε καθημερινή βάση, να αναλάβουμε την εργασία που χρειάζεται ο πελάτης, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες θεωρούνται πολύ φιλικοί προς το περιβάλλον, καθώς δεν εκπέμπουν επικίνδυνες ουσίες στην ατμόσφαιρα. Επίσης, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες φτάνουν στην μέγιστη απόδοση τους 2 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Στα υψηλής ποιότητας μοντέλα με κορυφαίους ηλιακούς συλλέκτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ζεστό νερό από την πρώτη ημέρα, Σε κάθε περίπτωση, μην βιαστείτε να κρίνετε την απόδοση του ηλιακού σας πριν παρέλθει διάστημα 2 ημερών.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό κυκλωμάτων θέρμανσης- αντλιών θερμότητας – λεβήτων υγραερίου με αντλία δυναμικής έκπλυσης και με τα απαραίτητα καθαριστικά έναντι διάβρωσης και αλάτων.