Ενεργειακή Επιθεώρηση Κτιρίων

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Το γραφείο μας από το 2013 στελεχώνεται από Μόνιμο Ενεργειακό Επιθεωρητή Γ’ Τάξης και έχει το δικαίωμα να διεξάγει ενεργειακές επιθεωρήσεις σε κάθε χώρο χωρίς περιορισμό στο εμβαδόν του.

Ο ενεργειακός επιθεωρητής είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τα ενεργειακά προβλήματα των ακινήτων και να συμβουλεύει κατάλληλα τους ιδιοκτήτες αλλά και τους ενοίκους ακινήτων για τεχνικές λύσεις που θα συμβάλλουν στην ενεργειακή θωράκιση του χώρου τους αλλά και στην αναβάθμιση ή βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και συστημάτων.

Εκδίδουμε ενεργειακά πιστοποιητικά (Π.Ε.Α.) όπως θεσμοθετείται από τον Κ.Εν.Α.Κ. (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων) με σκοπό την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) είναι υποχρεωτική για κάθε νέα μίσθωση τμήματος κτιρίου κατοικίας (διαμέρισμα) ή επαγγελματική στέγη ανεξαρτήτου εμβαδού και για κάθε αγορά – πώληση ενιαίου κτιρίου ή τμήματος κτιρίου (διαμέρισμα) ανεξαρτήτου εμβαδού. Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης έχει ισχύ 10 χρόνια.

Κάθε μίσθωση-αγορά-πώληση χρειάζεται υποχρεωτικά από το νόμο να έχει ενεργειακό πιστοποιητικό.

Το γραφείο μας συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας αναλαμβάνοντας πλήρως προγράμματα εξοικονόμησης κατ’οίκον σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του υπουργείου περιβάλλοντος και ενέργειας.

Καλύπτουμε πλήρως κάθε σας ανάγκη αφού παρέχουμε υπηρεσίες:

  • σύμβουλου έργου
  • σύνταξης φακέλου
  • μελέτης ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίου
  • έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού (Α΄ και Β΄ ΠΕΑ)
  • εγκαταστάσεις ηλεκτρομηχανολογικών μελετών

καθώς και

  • μεταπώληση προιόντων θέρμανσης -ψύξης- ύδρευσης-αποχέτευσης

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις , οικονομικές και καινοτόμες, σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους μηχανικούς και εργολάβους και σας παραδίδουμε ένα ενεργειακό σπίτι, σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον. Εγγυόμαστε για την επιτυχία της σύνταξής σας στο πρόγραμμα εξοικονομώ και είμαστε δίπλα σας από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωση του προγράμματος.