Προφίλ

Ποιοι Είμαστε

Ο Δεληγιάννης Ιωάννης αποφοίτησε το 2005 από το Πολυτεχνείο Πατρών, Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών. Από τότε λειτουργεί τεχνικό γραφείο με έδρα το Κοκκώνι Κορινθίας και αναλαμβάνει μελέτες και εγκαταστάσεις ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Με δυναμική παρουσία στους τομείς ύδρευσης- αποχέτευσης, θέρμανσης-ψύξης και αναγνωρισμένος για την προσήλωσή του σε συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας δραστηριοποιείται από το 2013 ως Ενεργειακός Επιθεωρητής Γ’ Τάξης.

Η Ομάδα μας

Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς, καταρτισμένους στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και εγκαταστάσεων. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων του χώρου για την υποστήριξη και υλοποίηση ενός έργου.

Οι άνθρωποί μας αξιοποιούν τον ταλέντο και τις γνώσεις τους και επιμορφώνονται διαρκώς από τις εξελίξεις της τεχνολογίας προκειμένου να ολοκληρωθεί με ακρίβεια ένα έργο.

Οι συνεργάτες μας

Μιχάλης Γκέλης

Μιχάλης Γκέλης

ΑΓΡ. & ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Γιώργος Βυτινιώτης

Γιώργος Βυτινιώτης

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Δημήτρης Γεώργας

Δημήτρης Γεώργας

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
Δέσποινα Δεληγιάννη

Δέσποινα Δεληγιάννη

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Επισκεφτείτε τον χώρο μας

και διαλέξτε από την πλήρη γκάμα των προιόντων μας

Λίγα Λόγια για εμάς

Το τεχνικό γραφείο του Διπλ. Μηχανολόγου Μηχανικού Ιωάννη Δεληγιάννη δραστηριοποιείται από το 2005 στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και εγκαταστάσεων, δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία , το γραφείο μας αναλαμβάνει την μελέτη, επίβλεψη και υποστήριξη ηλεκτρομηχανολογικών έργων τα οποία ανταποκρίνονται στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους επώνυμους κατασκευαστές στον τομέα ύδρευσης-θέρμανσης-κλιματισμού, το γραφείο μας δραστηριοποιείται και στον τομέα του εμπορίου παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προιόντων σε προσιτές τιμές.

ειμαστε η επιλογη σου!

Τεχνογνωσία

Καινοτομία και τεχνική υποδομή στους τομείς συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Εμπειρία

Διαχρονική προσήλωση και οργάνωση σε αξιόπιστα προιόντα και υπηρεσίες.

Συνέπεια

Σεβασμός και υπευθυνότητα με τα πιο καταξιωμένα στελέχη και συνεργάτες.

Ποιότητα

Διαθέσιμα προιόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τι λένε οι Πελάτες μας για Εμάς;

Οι πιστοί και ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη μας!

Η μελέτη καθώς και η εγκατάσταση αντλίας θερμότητητας και ηλιακού θερμοσίφωνα που αναλάβατε υπήρξε άρτια, με αποτέλεσμα στο σπίτι μου να έχω την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και σημαντική μείωση δαπανών.

Βασίλης Επιχειρηματίας

Με συνέπεια και αμεσότητα καταφέρατε να πραγματοποιήσετε το ονειρό μου φτιάχνοντας το σπίτι μου με τις πιο συμφέρουσες και ποιοτικές λύσεις μέσω του προγράμματος Εξοικονομώ κατ’Οίκον.

Αθηνά Καθηγήτρια

Εδώ και 5 χρόνια συνεργαζόμαστε με το γραφείο του κ.Δεληγιάννη και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας που μας παρέχει.

Eurofarma Εταιρεία Πτηνοτροφίας

Με ένα μόνο τηλεφώνημα και χωρίς να ασχοληθώ, εκδόθηκε άμεσα η άδεια λειτουργίας του εργαστηρίου μου.Χάρη στην αμεσότητα σας έθεσα σε λειτουργεία το αρτοποιείο μου έγκαιρα χωρίς να χάσω χρόνο και χρήμα.

Βαγγέλης Ιδιοκτήτης Αρτοποιείου

Τα εργα μασ